SPIDERMAN
Spiderman is al vele jaren één van de meeste populaire superhelden. Hij is vaak de ‘eerste super hero’ die door ouders “in huis” wordt toegestaan. Dit is vanwege zijn vriendelijke karakter, kleurrijke stijl en het beperkte geweld. 4WRD brengt een aantal unieke accessoires van Spiderman op de markt zoals tablethoezen en powerbanks.

FINDING DORY
In Finding Dory worden de schattige figuurtjes uit de populaire film Finding Nemo opnieuw met elkaar herenigd. De vriendelijke, maar vergeetachtige blauwe visje Dory duikt opnieuw in het diepe met haar vrienden Nemo en Marlin, tijdens een zoektocht naar haar vergeten verleden. 4WRD heeft verschillende tablet/telefoonhoesjes in het assortiment.

FROZEN
Iedereen, maar dan ook iedereen, kent de animatiefilm Frozen. Het liedje “Let it go” is al even populair en wordt luidkeels meegezonden door de jonge doelgroep. Deze ongekende bioscoophit heeft grote successen gerealiseerd. 4WRD heeft verschillende tablethoesjes in het assortiment.

MINIONS
Niemand ontsnapt meer aan het grote succes van de Minions. Miljoenen mensen in de Benelux, jong & oud, hebben inmiddels de verschillende films gezien, thuis of in de bioscoop. 4WRD heeft verschillende telefoonhoesjes in het assortiment.

POP POWER
Helemaal nieuw is het merk Pop Power. Trendy verpakte oplaad/data-kabels met gave pop culture designs. Weg met met die saaie witte kabels, go Pop Power! Kies voor designs als: Kissing Lips, Smile Emojis, Pow Bang of Press Start.