SPIDERMAN
Spiderman is al vele jaren één van de meeste populaire superhelden. Hij is vaak de ‘eerste super hero’ die door ouders “in huis” wordt toegestaan. Dit is vanwege zijn vriendelijke karakter, kleurrijke stijl en het beperkte geweld. Nieuwe bioscoopfilms staan in de planning en de Spiderman cartoons blijven ook uitgezonden worden op de kidszenders. 4WRD brengt een aantal unieke accessoires van Spiderman op de markt, zoals: tablethoes, bluetooth speaker, nekkussens, in-earkoptelefoons en nog veel meer.

 

 

 

 


FINDING DORY
In Finding Dory worden de schattige figuurtjes uit de populaire film Finding Nemo opnieuw met elkaar herenigd. De vriendelijke, maar vergeetachtige blauwe visje Dory duikt opnieuw in het diepe met haar vrienden Nemo en Marlin, tijdens een zoektocht naar haar vergeten verleden. Wat kan Dory zich nog herinneren en wie zijn haar ouders? Waar leerde ze met walvissen praten? 4WRD heeft verschillende accessoires voor tablets, smartphones en audio in het assortiment.

 

 

 

 

FROZEN
Iedereen, maar dan ook iedereen, kent de animatiefilm Frozen. Het liedje “Let it go” is al even populair en wordt luidkeels meegezonden door de jonge doelgroep. Deze ongekende bioscoophit heeft grote successen gerealiseerd in speelgoed, fashion en multimedia. 4WRD heeft verschillende accessoires voor tablets, smartphones en audio in het assortiment.

 

 

 

 

MINIONS
Niemand ontsnapt meer aan het grote succes van de Minions. Miljoenen mensen in de Benelux, jong & oud, hebben inmiddels de verschillende films gezien, thuis of in de bioscoop. 4WRD heeft verschillende accessoires voor tablets, smartphones en audio in het assortiment.

 

 

 


POP POWER

Helemaal nieuw is het merk Pop Power. Trendy verpakte oplaad/data-kabels met gave pop culture designs. De trend van personaliseren wordt nu ook doorgezet naar deze, tot nu toe vergeten, productgroep. Weg met met die saaie witte kabels, go Pop Power! Kies voor designs als: Kissing Lips, Smile Emojis, Pow Bang of Press Start. Neem contact op met 4WRD.