opc_loader

Menu

HIGHLIGHTS

 

Squishmallows - Regina - telefoon grip & standaard

Maak kennis met de Squishmallows telefoongreep met standaard - de nieuwe beste vriend van je smartphone!

De Squishmallows Phone Grip heeft een ergonomisch ontwerp dat zorgt voor een comfortabele en veilige grip op uw smartphone, waardoor onbedoeld vallen en uitglijden zoveel mogelijk wordt voorkomen. 

Veelzijdige standaardfunctie: de Squishmallows Phone Grip doet ook dienst als standaard, zodat je de smartphone zowel in portret- als landschapsmodus kunt ondersteunen. Of je nu video's bekijkt, videogesprekken voert of een recept volgt in de keuken, deze standaard biedt de perfecte handsfree oplossing voor je telefoon.

Universele compatibiliteit: Bezorgd over compatibiliteit? Niet nodig! De Squishmallows Phone Grip is ontworpen met een universele pasvorm, waardoor hij compatibel is met een breed scala aan smartphones. Het kan eenvoudig aan de achterkant van uw apparaat worden bevestigd, waardoor een goede en veilige pasvorm wordt gegarandeerd.

Transformeer de manier waarop je de smartphone gebruikt met de Squishmallows Telefoongreep met standaard. Het is een must-have voor Squishmallow-fans en smartphonegebruikers van alle leeftijden. Voeg er een toe aan je collectie en word vandaag nog lid van de #SquishmallowsSquad!

SKU
PGSQM-REGINA
Beschrijving

Officiële Squishmallow licentie.
Verminder de kans om je telefoon te laten vallen. 
Uniek design telefoon grip / telefoonbutton.
Gebruik de grip ook als kijkstandaard. 
Universeel design.