opc_loader

Menu

HIGHLIGHTS

 

Mythics - gaming headset Switch - Nemesis Red & Blue

Mythics gaming headsets

De Mythics productlijn is ontworpen voor consolegamers. Mythics producten richten zich op drie kernwaarden die het hart en de ziel van het merk vormen: prestaties, toegankelijkheid en comfort. Mythics biedt een breed scala aan producten voor elke speelbehoefte, voor elk type gamer.

Beleef je games ten volle!
De Nemesis Switch gaming headset is speciaal ontworpen om de best mogelijke geluidsweergave te garanderen. De drivers van 40 mm bedekken uw oren perfect en bieden een perfecte isolatie van externe geluiden. Bovendien heeft de flexibele microfoon een perfecte geluidsweergave voor zowel de lage als de hoge tonen met een frequentie variërend van 20 Hz tot 20.000 Hz, zodat je alle tools hebt die nodig zijn om comfortabel te spelen.

Al het comfort dat je nodig hebt voor lange gamesessies
Het dikke kussen en de duurzame, verstelbare hoofdband van de Nemesis gaming headset zorgen voor echt comfort, ideaal voor lange gamesessies.

Een ontwerp dat bij uw Switch past!
Perfecte match met de kleuren van de Nintendo Switch. Deze gamingheadset wordt aangesloten via een aansluiting van 3,5 meter.

SKU
61881117818
Beschrijving

Deze headset is ontworpen voor de Switch en is ook compatibel met pc's, smartphones, tablets en elk ander (gaming)apparaat met een 3,5 mm jack-ingang.

Kenmerken:
Afmetingen: +/- 23cm x 21cm x 10cm.
Gewicht: +/- 350gr
Drivers: 40 mm
Kabellengte: 1,5 meter
Frequentie 20 kHz / 20 Hz
Volume: +/- 110 dB

Geschikt voor Nintendo Switch / Oled / Lite en andere apparaten met een 3.5mm audio jack aansluiting.