opc_loader

Menu

HIGHLIGHTS

 

Jujutsu Kaisen - gaming headset

Gaming headset

Zorg ervoor dat je de best uitziende en presterende hoofdtelefoon hebt terwijl je je favoriete games speelt. Deze stijlvol vormgegeven gaming headset helpt om je tegenstanders te verslaan. Game On! 

COMMUNICATIE
De natuurgetrouwe geluidsweergave geeft jou en je team uitstekende communicatiemiddelen. Dankzij deze headset kun je zonder problemen duidelijk horen en gehoord worden. Je wordt nooit meer stiekem van achteren aangevallen!

TOEGANKELIJKHEID
Je kan de microfoonfunctie in een handomdraai in- en uitschakelen met de knoppen op de afstandsbediening die in de kabel is ingebouwd. Je kunt ook het volume van de gamechat aanpassen.

COMFORT
Dankzij de dikke oorkussens en stevige hoofdband is de headset zelfs na urenlang gebruik nog steeds comfortabel. De koptelefoon is eenvoudig aan te passen aan elk hoofdvorm.

EENVOUDIGE CONFIGURATIE
De headset maakt rechtstreeks verbinding met de controller via de 3,5 mm-aansluiting. Er is zelfs een splitter aanwezig om de audio-uitgangen van één enkele uitgang te vermenigvuldigen.

KWALITEIT
Het microfoongeluid heeft een frequentie van 20 Hz tot 20 kHz, wat een kwaliteitsgeluid transcribeert.

SKU
82441120635
Beschrijving

KENMERKEN:
Afmetingen: +/- 24cm x 21cm x 11cm.
Gewicht: 400gr.
Drivers: 40 mm
Geluidsvolume: +/- 110dB
Kabellengte: 2 meter
Compatibiliteit: 3,5 mm audio-jackplug
Compatibiliteit: PS4, PS5, Xbox One, Xbox One X, Xbox Series S, Xbox Series X, Switch, Switch Lite, Switch OLED, PC – Windows 8, PC – Windows 10, PC – Windows 11
Volume-instelling voor game chat: Ja.