opc_loader

Menu

HIGHLIGHTS

 

Drakkar - pc pro gaming headset - Ragnarok Evo

Drakkar pc gaming headsets

Drakkar is het toonaangevende merk voor pc gamers. Onze ontwerpen, geïnspireerd op de Viking esthetiek, zorgen ervoor dat je je als een Viking krijger op het slagveld voelt als je pc-games speelt. Ons brede assortiment producten zal je zeker helpen bij het starten of voltooien van je gaming opstelling en het vernietigen van je tegenstanders.

Totale onderdompeling
Geniet dankzij de 50 mm luidsprekers van intense en meeslepende gamesessies met hoogwaardig 7.1-geluid. Dikke oorkussens zorgen voor een perfecte isolatie van geluiden van buitenaf, en de omnidirectionele microfoon communiceert met je teamgenoten met levensecht geluid.

Comfort en ergonomie gegarandeerd
Dankzij de dikke oorkussens en het stevige frame is de headset ontworpen om ook bij langdurig gebruik zo comfortabel mogelijk te zijn. De hoofdband is gemakkelijk verstelbaar en biedt veel comfort. Het geluid kan worden aangepast op de speciale afstandsbediening voor maximale ergonomie.

Een elegante afwerking
Het strakke, overzichtelijke ontwerp en de opvallende rode achtergrondverlichting van de Ragnarok EVO zorgen ervoor dat je er in elke situatie goed uitziet.

SKU
61881110802
Beschrijving

Eenvoudig en ergonomisch
Met zijn sobere en verfijnde design en zijn prachtige led-verlichting garandeert de Ragnarok jouw stijl onder alle omstandigheden. De hoofdtelefoon sluit eenvoudig aan via USB.

Kenmerken:
Afmetingen: +/- 23cm x 21cm x 10cm.
Gewicht: +/- 350gr
Drivers: 50 mm
USB-plug-and-play
Kabellengte: 2 meter
Frequentie 20 kHz / 20 Hz
Volume: +/- 110dB