opc_loader

Menu

HIGHLIGHTS

 

Just be - fitness hoelahoep (paars)

Artikelnr: 0B6-73C-598

Deze uniek ontworpen hoelahoep fitnessring van Just be is een verzwaarde, geribbelde oefenring die het lichaam in betere conditie kan krijgen door: • versterking van de kernspieren • verbetering van houding en flexibiliteit • behalen van gewichtsverlies en vetverbranding • stimulering van de doorbloeding. 

Met een korte dagelijkse training kan de fitnessring je helpen om je lichaam in topvorm te krijgen. De hoepel gebruikt zijn eigen gewicht plus de beweging van je taille om vet te verbranden en een slankere taille te bereiken. 
Een zachte EVA-buitenschuimcoating geeft comfort, terwijl een lichtgewicht versterkte binnenring een veilig en comfortabel gevoel geeft tijdens de workout. 

 

EAN
5060459741072
SKU
0B6-73C-598
Beschrijving

Met een easy-clip 6-delige montage kan deze hoepel ook gemakkelijk worden vervoerd voor gebruik op vakantie, in het park of in de sportschool. Bij regelmatig gebruik kan de hoepel helpen om de houding te verbeteren door de kernspieren te versterken. Omdat de kernspieren zich in de buik en in het midden tot de onderrug bevinden, zullen ze veel baat hebben bij de beweging en activiteit die de fitnessring biedt. 

De speciaal ontworpen verzwaarde ribbels in de hoepel zullen deze spieren ook iets harder belasten, waardoor de kernspieren bij regelmatig gebruik meer voordeel en kracht krijgen. Gewicht hoelahoep: 1,5 kg (blauw) Diameter hoelahoep: 1 meter