opc_loader

Menu

HIGHLIGHTS

 

Boppi - houten knikkerbaan - advanced set met 89 onderdelen

Denken - Bouwen - Creëeren - Speel:
​Ontwikkel op een spelende wijs leren bij kinderen doordat ze de mogelijkheden voor het bouwen van structuren van de knikkerbaan ontdekken! STEM speelgoed.

Meerdere bouwwerken mogelijk:
Creëer telkens weer andere bouwwerken met verschillende routes voor de knikkers met behulp van de richtingsadapters, gebogen en rechte rails en spiraalvormige dalingen. Alle verbindingselementen van de knikkerbanen passen in elkaar waardoor het mogelijk is om een breed scala aan verschillende structuren te creëren. Eindeloos speelplezier. 

Eco vriendelijke knikkerbaan:
Deze knikkerbaan is gemaakt met hout, bamboevezels en 100% gerecycled plastic. Geniet elke dag weer van deze eco vriendelijke knikkerbaan waar de knikkers soepel over de baan gaan en het plezier nooit stopt. 

Uitgebreid pakket:
Dit Advanced Pack wordt geleverd met 89 stuks en 16 gekleurde knikkers. Alles wordt samen geleverd met een zachte opberg/draagtas met trekkoord.

Instructieboekje:
Een full colour instructieboekje wordt meegeleverd met een stapsgewijze uitleg van de constructies voor de knikkerbaan en suggesties voor alternatieve configuraties.

EAN
115-96B-0AF
SKU
5060459743458
Beschrijving

Kenmerken:
Uitgebreid pakket met 89 onderdelen.
Bevat 16 gekleurde knikkers.
Inclusief opberg/draagtas.
Met instructieboekje.
Gemaakt met 100% gerecycled plastic.
Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar door de kleine onderdelen / knikkers.
Educatief STEM-speelgoed.