opc_loader

Menu

HIGHLIGHTS

 

Treed wireless charger 15W - Pale Ash

Artikelnr: TREEDWA

De Treed wireless charger 15W is ontworpen in Berlijn en geproduceerd in Tsjechië. Het is een fantastisch product voor iedereen die van technologie, design en duurzaamheid houdt. Met de hand gemaakt van duurzaam geproduceerd Europees hout en afgewerkt met biologische en niet-giftige bijenwas. Om de complete duurzame ervaring te bieden, bevat elke Treed oplader een stevige gevlochten USB-C naar USB-A-kabel gemaakt van composteerbaar tarwestro-materiaal. De verpakking is gemaakt van gerecycled karton met een kleine ecologische footprint en het gebruik van conventionele kunststoffen wordt zoveel mogelijk vermeden.

Kenmerken:
15W draadloze oplader
1 m lange gevlochten oplaadkabel
MagSafe-compatibel
Echt Europees hout
Milieuvriendelijk apparaat
Afmeting: 110x110x15mm.
Gewicht +/- 110 gram.

EAN
0745240099611
SKU
TREEDWA
Beschrijving

Laad je telefoon of accessoires snel draadloos op en help ontbossing tegen te gaan. Treed plant niet alleen een boom voor elk verkocht product, maar elke lader wordt ook geleverd in een ecologische verpakking met daarin een bonsai-kweekset. Stap ook over op een met de hand vervaardigd duurzaam apparaat met een missie om slimme elektronica te produceren en verantwoorde keuzes te maken.

Koop niet nog een standaard plastic oplader maar schakel over op duurzaam geproduceerd hout uit Centraal-Europa en geniet van een milieuvriendelijke oplaadervaring. Elk stuk hout wordt zorgvuldig gewonnen uit bossen die zich in een straal van 150 km rond onze productielocatie in Bludov, Tsjechië bevinden, om daar te worden gefreesd, geassembleerd, afgewerkt en verpakt.

Wat zit er in de doos:
Handgemaakte houten 15W Qi oplaadpad.
1 m lange gevlochten oplaadkabel gemaakt van tarwestroafval, USB-A naar USB-C.
Kweekkorrel gemaakt van afval van kokosnootschillen en zaad van Japanse esdoorn. (Acerum-palmatum).
4 kurken nopjes ter bescherming van uw tafel/bureau.
Snelstart handleiding.

​Compatibiliteit
Werkt met alle Qi-standaard compatibele apparaten voor zowel Android als iOS.
Ondersteunt Apple MagSafe-technologie voor exacte uitlijning van uw apparaat (alleen ondersteund voor iPhone 12 of nieuwer)
Controleer voor gebruik de specificaties van uw adapter of deze overeenkomen met onze vereiste ingang (5V/2A, 9V/1,67A, 12V/1,5A). Sommige supercharger-adapters werken op 10V/4A en dit kan in sommige gevallen het apparaat beschadigen.