opc_loader

Covid-19 update
De wereld wordt geconfronteerd met de uitbraak van het Covid-19 virus. 4WRD volgt de richtlijnen van de overheid / RIVM in deze tijden. Onze activiteiten lopen tot op heden, zo goed als mogelijk, gewoon door. Hierdoor kunnen wij u nog steeds van dienst zijn met het versturen van productinformatie, het maken van offertes, het beantwoorden van vragen via email of telefoon en het uitleveren van geplaatste orders. Onze gewaardeerde logistieke dienstverleners hebben zich ook goed aangepast aan de nieuwe realiteit en zijn in staat om veilig te werken. We wensen iedereen veel sterkte in deze ongekende situatie. Stay safe.

Over 4WRD
4WRD is distributeur/groothandel van diverse (exclusieve) merken rugzakken, audio, gaming, boodschappentrolleys en multimedia accessoires. We leveren uit voorraad aan retail en B2B klanten in de gehele Benelux.

Klant worden
Wilt u ook klant worden en onze producten verkopen? Log dan in op deze website en maak een zakelijk account aan, na beoordeling van de bedrijfsactiviteiten en goedkeuring door onze financiële administratie (meestal binnen een paar uur) is het mogelijk om bestellingen te plaatsen. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie, het bespreken van leveringsvoorwaarden, aanvragen van samples of het maken van een afspraak.

Adresgegevens
4WRD B.V.
Havenstraat 7

3311 JL Dordrecht
Nederland
(alleen kantoor/postadres, geen magazijn/retouradres)
4WRD wordt uitgesproken als: Forward. 

Contactgegevens
E: info@4wrd.nl
T: +31(0)10-2613500 (ook Whatsapp)
I: https://www.4wrd.nl

Bedrijfsgegevens
Kamer van Koophandel: 62816152
BTW-nummer: 854968817B01
Openingstijden: ma-vrij 09:00 – 17:00.

Goldkrone/Lecombi
4WRD is contractleverancier bij Goldkrone/Lecombi. 
Lecombi Nederland: 1560918451
Goldkrone Duitsland: 1540918451

Magazijn adres
Kolibri Logistiek
T.a.v: 4WRD
Tiendweg 45K
2931 LC Krimpen a/d Lek
Nederland
E: info@kolibrilogistiek.nl
T: +31(0)180590072

Distributie
4WRD heeft sterke partnerships met verschillende internationale labels. Wij distribueren hun merken en producten aan retailklanten in de Benelux. Wij werken alleen samen met officiële licentiehouders en fabrikanten. Op deze manier kunnen we producten van een uitstekende kwaliteit garanderen aan onze klanten. Bent u voor uw producten en merken op zoek naar een distributeur in de Benelux? 4WRD is altijd geïnteresseerd in nieuwe commerciële mogelijkheden in de Benelux.