opc_loader

Menu

HIGHLIGHTS

 

OneOdio - Pro10 Studio - koptelefoon - Music/DJ/Studio (grijs)

Ontdek de OneOdio Pro 10 Studio koptelefoon en geniet van het perfect uitgebalanceerd geluid en het superieure comfort. De perfecte koptelefoon voor het luisteren naar muziek via je telefoon, tablet, computer en ideaal om te gebruiken voor DJ-sets, instrumenten, mengpanelen, etc. Ontdek alle geweldige features en kies voor OneOdio.

Fantastische geluidskwaliteit: 
Hoogwaardige 50 millimeter luidsprekerunit in combinatie met neodymium drivers zorgen voor stereo hifi-geluid. De krachtige bas, heldere zang en heldere hoge tonen vormen een perfect uitgebalanceerd geluid. 

Microfoon:
Met microfoon in het snoer voor het voeren van gesprekken en met controls voor het opnemen/ophangen van gesprekken en het spelen/pauzeren van muziek.

Perfecte pasvorm: 
De hoogwaardige gewatteerde over-ear oorkussens zijn speciaal ontworpen voor maximaal comfort en extra geluidsisolatie (memory-protein). De hoofdband is simpel verstelbaar zodat je de gewenste pasvorm kunt vinden voor urenlang draagcomfort.

Kabels:
Een standaard 3.5 mm audio jack kabel, lengte +/- 1.2 meter met in-line microfoon. Geschikt voor telefoons, tablets, laptops, computers, gaming apparaten, etc. 
Een extra 6.35 mm audio jack kabel naar 3.5 mm audio jack, uitrekbare lengte +/- 2 t/m 3 meter. Geschikt voor bijvoorbeeld: DJ-sets, versterkers, draaitafels, mengpanelen, instrumenten, etc.
Ze zijn allebei afneembaar en apart van elkaar te gebruiken. 

Shareport Technology.
Verbind twee koptelefoons en luister met z’n tweeën naar hetzelfde apparaat en geniet samen van jullie favoriete muziek. 

Single Side monitoring
Draaibare oorschelpen (90°) voor het makkelijk luisteren via één oor, perfect voor het mixen en masteren van muziek.

Inklapbaar
De koptelefoon is op verschillende manieren inklapbaar en snel in klein formaat op te bergen in de bijgeleverde opbergzak.

SKU
PRO10GREY
Beschrijving

Specificaties:
•    Luidspreker: 50 mm neodymium driver
•    Gevoeligheid: 110 dB ± 3 dB
•    Impedantie: 32 ohm
•    Frequentie: 20Hz / 20.000Hz

Inhoud:
•    OneOdio Pro 10 Studio koptelefoon
•    Opbergzak voor koptelefoon
•    3.5 mm audio jack kabel met in-line microfoon
•    6.35 mm naar 3.5 mm audio jack kabel
•    Handleiding