opc_loader

Menu

HIGHLIGHTS

 

iClever - HS25 - junior koptelefoon (roze)

Geweldige kattenoor-look
Deze prachtige kattenoor hoofdtelefoon voor kinderen heeft tevens een superleuk RGB-licht functie in de oortjes met drie standen (batterij). Om deze hoofdtelefoon nog mooier en vrolijker te maken, hebben we een aantal schattige en prachtige patronen op de oorschelpen en hoofdband gedrukt! Het perfecte cadeau voor elke feestelijke gelegenheid.

Veiliger dan ooit
Deze iClever Kids-hoofdtelefoons zijn binnenstebuiten veilig! Met het 85 dBA Safe Volume van de tweede generatie is deze door CDC aanbevolen hoofdtelefoon veiliger voor dagelijks gebruik van 8 uur. Voor extra veiligheid is deze koptelefoon gemaakt van kindvriendelijke en duurzame materialen die vrij zijn van BPA en zware metalen!

Comfortabel en draagbaar
Kussenzachte oorkussens zijn vriendelijk en comfortabel voor kleine hoofdjes, zelfs urenlang draagplezier tijdens de reis! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over problemen met de vorm van het hoofd, de 110° draaibare oorschelpen en de verstelbare hoofdband passen zich gemakkelijk aan elke hoofdvorm aan. Bovendien is de duurzame en versterkte hoofdband bestand tegen vallen/stoten, draaiingen of buigingen!

Geweldige akoestiek
Dankzij de ingebouwde dynamische driver van 40 mm biedt deze kinderhoofdtelefoon een meeslepend geluidsprofiel met gebalanceerde middentonen en kristalheldere hoge tonen, waardoor je kinderen kunnen genieten van hun favoriete melodieën.

Brede compatibiliteit
Dankzij de standaard en sterke 3,5 mm audiokabel zorgt deze bekabelde kinderhoofdtelefoon voor een stabiele audio-overdracht met verschillende apparaten zoals telefoons, tablets, laptops etc!

SKU
C11-2083N-03
Beschrijving

Kenmerken:
Superleuk kattenoren model (Cat Ears).
3 opvallende lichtmodi.
85 dB volumebeperking.
Premium stereogeluid
Opvouwbaar lichtgewicht model.
Verstelbare flexibele hoofdband.
Comfortabele earcups.
Kabel van +/- 140cm lang.
Universele compatibiliteit met de 3.5mm audiojack.