opc_loader

Menu

HIGHLIGHTS

 

iClever - HS20 - junior koptelefoon (roze)

Ontdek de iClever koptelefoons die speciaal ontworpen zijn voor kinderen. Er zijn diverse designs beschikbaar, bedraad of met bluetooth. Al onze hoofdtelefoons hebben een geweldig ontwerp en fantastische functies om te genieten van muziek, video, bellen, games of kunnen worden gebruikt voor e-learning.

Deze HS20 iClever kinderkoptelefoon beperkt het volume automatisch tot maximaal 94 dB, waardoor de blootstelling aan schadelijk geluid beter wordt verminderd en het risico op gehoorbeschadiging van kinderen wordt verminderd. Dit model beschikt over een verbazingwekkend puur geluid.

De iClever bedrade hoofdtelefoon werkt met een in-line microfoon, waardoor deze perfect is voor online leren en spraakoproepen. Met ingebouwde drivers van 40 mm biedt de hoofdtelefoon een volledig gebalanceerd stereogeluid, waardoor het ook perfect is voor het spelen van games, films en het luisteren naar muziek.

Wissel tussen 3 verschillende lichtkleuren --- Rood, Blauw, Groen en stel de gewenste lichtmodi in tussen statisch (enkele klik), snel knipperen (dubbelklikken) en langzaam knipperen (drievoudig klikken). Breng muziek naar een hoger niveau met de 3 opvallende lichtkleuren en modi.

Er is geen splitter nodig. Uw kind kan een andere koptelefoonstekker aansluiten op de deelinterface aan de linkerkant van de koptelefoon om audio te delen met vrienden of familie. Sharing is Caring!

Dankzij de standaard 3,5 mm-aansluiting is deze bedrade hoofdtelefoon universeel geschikt en beschikbaar voor de meeste apparaten, zoals iPad, Kindle Fire, Chromebooks, Switch, smartphones, laptops, tablets enz.

SKU
C03-2083N-01
Beschrijving

Dankzij het flexibele ontwerp is deze hoofdtelefoon uitzonderlijk gemakkelijk mee te nemen nadat het plat is opgevouwen. De verstelbare hoofdband kan worden versteld zodat het past voor kinderen & tieners.

Kenmerken:
Superleuk kattenoren model (Cat Ears).
3 opvallende lichtmodi.
In-line microfoon met bediening.
94 dB volumebeperking.
Share port functie, deel het geluid.
Premium stereogeluid
Opvouwbaar lichtgewicht model.
Verstelbare flexibele hoofdband.
Comfortabele earcups.
Kabel van +/- 140cm lang.
Universele compatibiliteit met de 3.5mm audiojack.