opc_loader

Menu

HIGHLIGHTS

 

iClever - HS14 - junior koptelefoon (roze/lichtblauw)

Ontdek de iClever koptelefoons die speciaal ontworpen zijn voor kinderen. Er zijn diverse designs beschikbaar, bedraad of met bluetooth. Al onze hoofdtelefoons hebben een geweldig ontwerp en fantastische functies om te genieten van muziek, video, bellen, games of kunnen worden gebruikt voor e-learning.

De oren van kinderen zijn gevoelig voor harde geluiden en je wilt niet dat ze het volume hoger zetten en hun gehoor verpesten! Kies daarom voor de 85dB volumebegrenzer voor dagelijks gebruik. Als het kind zich in een luidruchtige omgeving bevindt, zoals een auto of vliegtuig, stel dan de begrenzer in op 94 dB voor kristalhelder geluid.

De kinderheadset is uitgerust met een prachtige microfoon en is perfect voor online leren en telefoongesprekken. Welk apparaat je ook hebt met een 3,5 mm aux-ingang, de hoofdtelefoon werkt prima, zoals Chromebook, Kindle, Switch, iPad, smartphones, tablets, laptop en meer.

De iClever kinderhoofdtelefoon is duurzaam en het lichtgewicht plastic frame is bekleed met zacht, veganistisch leer en is flexibel zodat het op verschillende hoofdmaten past, terwijl het ook zeer sterk is in gebruik. Door de opvouwbaarheid is de iClever-kinderhoofdtelefoon gemakkelijker op te bergen.

SKU
C03-2301N-06
Beschrijving

Kinderen zullen genieten van het pure geluid van de dubbele Sound Stage-drivers op deze stereohoofdtelefoon. Door de zachte hypoallergene oorkussens kunnen ze urenlang comfortabel luisteren. 

Ingebouwde inline microfoon.
Kabel van +/- 140cm lang. Gemaakt van nylon, dus minder snel in de knoop.
Keuze voor 85 of 94 dB volumebegrenzing.
Premium stereogeluid.
Opvouwbare lichtgewicht hoofdtelefoon.
Verstelbare & flexibele hoofdband.
Comfortable earcups.
Universeel compatible met de 3.5mm audiojack.