opc_loader

Menu

HIGHLIGHTS

 

iClever - BTH21 - draadloze junior koptelefoon (roze)

Stijlvolle kattenoren
De iClever Kids bluetooth hoofdtelefoon heeft kattenoorvormen die fantastische RGB-licht effecten afgeven en de schattige patronen op de oorschelpen zijn de kers op de taart! Deze kinderhoofdtelefoon is het perfecte cadeau voor je kleintje.

Veilige volumetechnologie
Geluid met hoge decibelniveaus eist zijn tol van gevoelige kleine oren. Daarom wordt deze kinderhoofdtelefoon geleverd met twee volumelimieten (74/85 dBA) en de iClever Sound Refiner-technologie die het volume van 2-4 kHz effectief kan verminderen om gehoorverlies op hoge frequenties te beschermen.

Lange levensduur van de batterij
Met Bluetooth 5.3 aan boord beschikt deze draadloze kinderhoofdtelefoon over een stabiele verbinding en een batterijduur van 60 uur (licht uit). Dankzij de snelle oplaadtechnologie kun je met een oplaadtijd van 10 minuten ruim 7 uur spelen! Bovendien kun je de meegeleverde 3,5 mm audiokabel gebruiken om altijd je telefoons, laptops en meer aan te sluiten!

Kindvriendelijke materialen
Deze kinderhoofdtelefoon is vrij van BPA en andere schadelijke materialen en is veilig en kindvriendelijk! De verstelbare hoofdband en 110° draaibare oorschelpen zorgen voor een nauwsluitende pasvorm. Beter nog: dankzij het lichtgewicht, opvouwbare ontwerp kun je deze duurzame hoofdtelefoon van +/-158 g overal mee naartoe nemen.

Helder geluid
Verbeterd met 40 mm drive units, levert deze kinderhoofdtelefoon een gebalanceerde en kristalheldere akoestiek, waardoor je de meest vreugdevolle muziekervaring ooit krijgt. Met ingebouwde microfoon voor e-learning, telefoongesprekken, etc. 

SKU
C12-2083N-01
Beschrijving

Kenmerken:
74/85 volumebegrenzing.
Superleuke kattenoren.
Ingebouwde microfoon.
Kleurrijke RGB LED-verlichting.
+/- 60 uur speeltijd.
Zowel draadloze als bekabelde modus.
USB C Snel opladen.
Bluetooth 5.3 connectiviteit.
Opvouwbaar lichtgewicht design.
Verstelbare hoofdband.
Zachte oorkappen voor extra comfort.
Premium stereogeluid.
Handsfree bellen.