opc_loader

Menu

HIGHLIGHTS

 

iClever - BTH12 - draadloze junior koptelefoon (zwart)

Ontdek de iClever koptelefoons die speciaal ontworpen zijn voor kinderen. Er zijn diverse designs beschikbaar, bedraad of met bluetooth. Al onze hoofdtelefoons hebben een geweldig ontwerp en fantastische functies om te genieten van muziek, video, bellen, games of kunnen worden gebruikt voor e-learning.

Kies uit 3 geluidsniveaus
Afhankelijk van de instelling waarin ze zich bevinden en het volumeniveau van de omgeving, hebben we 3 verschillende volume-instellingen voor je kind gecreëerd, van de normale modus (74dB), tot de leermodus (85dB) en de reismodus (94dB). Eén instelling voor elke situatie!

4 kleurrijke verlichtingsmodi
Deze kinderhoofdtelefoons geven niet alleen geweldig geluid, maar ze hebben ook de extra functie dat ze worden geleverd met LED-verlichting met meerdere effecten, lichtmodi en kleuren aan beide zijden van de hoofdtelefoon. Vier lichtmodi worden bestuurd door één onafhankelijke knop, die, wanneer ingedrukt in de Bluetooth-modus, de lichten uitschakelt om de batterij te sparen.

Stop nooit met spelen
Het is vrijwel non-stop muziek! De duurzame batterij biedt tot 40 uur in-ear-jams en heeft ook een intelligente snellaadfunctie waarmee u in een mum van tijd aan de slag kunt (10 minuten opladen voor 4 uur afspeeltijd). U kunt ook de meegeleverde 3,5 mm-kabel gebruiken voor traditioneel bekabeld luisteren met oneindige speeltijd.

Een handig hulpmiddel voor het leren en luisteren naar muziek
In de auto op weg naar school, tijdens het boodschappen doen of onderweg: de iClever kinderhoofdtelefoon is de perfecte metgezel voor uw kinderen, waar ze ook heen gaan. Geniet van Bluetooth 5.0-technologie met de iClever draadloze hoofdtelefoon voor een superstabiele verbinding. Met één knop regelt u het afspelen, pauzeren, beëindigen en beantwoorden van telefoongesprekken. De ingebouwde microfoon geeft handsfree vrijheid tijdens het studeren, huiswerk maken, in de klas zitten of spelen.

SKU
C03-1702N-10
Beschrijving

De verstelbare hoofdband en oorkussens met synthetisch eiwit zorgen voor een persoonlijke pasvorm en bieden een welkom comfort voor uw oren, zodat u de hele dag kunt luisteren. We hebben iClever Bluetooth-hoofdtelefoons voor kinderen ontworpen met draagbaarheid in gedachten: ze kunnen lekker klein worden opgevouwen voor eenvoudiger transport.


Kenmerken:
74/85/94 dB volumebeperkte gehoorbescherming.
Ingebouwde microfoon.
Over-ear-ontwerp.
Kleurrijke RGB LED-verlichting.
+/- 40 uur speeltijd.
Zowel draadloze als bekabelde modus.
USB C Snel opladen.
Bluetooth 5.0-connectiviteit. Bereik 10m.
Opvouwbaar lichtgewicht ontwerp.
Verstelbare hoofdband, sterk model koptelefoon.
Deelfunctie via share port.
Kussenzachte earcups voor extra comfort.
Premium stereogeluid.
Handsfree bellen.